Köp sommardäck

Det finns mycket pengar att spara genom att köpa sommardäcken på nätet. Det är billigare och lika bekvämt som att åka till din närmsta däckhandlare.

De stora däckhandlarna på nätet har avtal med monteringspartners överallt i landet som hjälper till med monteringen, de hjälper även till med eventuell balansering och liknande.

Onlinebutikerna levererar inte sällan fraktfritt ändå hem till dörren eller till den däckhandlaren som du väljer vid beställning. När dina däck har kommit besöker du bara däckhandlaren som sköter resten.

Det är lätt att köpa sommardäck på nätet då du bara knappar in ditt registreringsnummer och lämpliga sommardäck dyker upp.

Vi rekommenderar två nätbutiker; Dackonline.se och BytHjul.se, läs mer om dessa aktörer nedan:

Byt Hjul

Byt Hjul har hemleverans av sommardäck fram dörren utan någon extra kostnad (vi köp av hela hjul med både fälg och däck). Köper du bara däck eller fälg kostar desssa 45kr /styck i frakt (180kr för fyra stycken).

Du kan skicka däcken direkt till någon av de samarbetspartner Byt Hjul har – så slipper du själv byta däcken – de hjälper dig även med eventuell balansering (har du köpt hjul med fälg sker balansering hos BytHjul innan de skickas).

Klicka här för att söka efter sommardäck hos BytHjul!

Däckonline

Däckonline skickar däck i order redan samma dag om du beställer innan lunch (12.00), måndag till torsdag. Till din order tillkommer frakt med 99kr per hjul.

Klicka här för att söka pris på sommardäck hos Däckonline!