Köp vinterdäck

Genom att köpa vinterdäck på nätet kan du spara mycket pengar. Genom att minska kostnader för fysiska butiker och stora inköp kan du hitta däck som är upp till 40% billigare än i den lokala butiken. Många erbjuder dessutom fri frakt ändå hem till dörren!

Vill du hjälp med montering har de massvis med monteringspartners runt om i landet som kan hjälpa till med monteringen av hjulen, från 50kr per hjul! De kan även hjälpa till med eventuell balansering med mera.

Genom att ange ditt registreringsnummer hos respektive nätbutik matchar de din bilmodell med passande vinterdäck, prova själv!

Vi rekommenderar två nätbutiker; Dackonline.se och BytHjul.se, läs mer om dessa aktörer nedan:

Byt Hjul

Byt Hjul har hemleverans ändå till dörren utan någon extra kostnad (vi köp av hela hjul med både fälg och däck). Köper du bara däck eller fälg kostar desssa 45kr /styck i frakt (180kr för fyra stycken).

Det finns möjlighet att skicka däcken direkt till en monteringsverkstad BytHjul har samarbete med om man vill. Vid köp av hela hjul balanseras dessa i BytHjuls verkstad innan de skickas ut till dig.

Klicka här för att söka pris och däck hos BytHjul!

Däckonline

Däckonline behandlar din order samma dag om den inkommer innan klockan 12.00, måndag till torsdag. Frakt tillkommer med 99kr per hjul.

Klicka här för att söka pris och däck hos Däckonline!

Gummihuset

Köper du både fälgar och däck hos Gummihuset får en en paketbonus vilket består av produkter av ett värde över 1200kr! Köp idag och betala i januari nästa år!

Klicka här för att söka pris och däck hos Gummihuset!